Ελλάδα

Πήλιο: Τσακώθηκαν για τα σκουπίδια, του επιτέθηκε και του έκοψε κομμάτι από τη μύτη

Απίστευτο επεισόδιο για έναν κάδο

Parallaxi
πήλιο-τσακώθηκαν-για-τα-σκουπίδια-του-999610
Parallaxi

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκαν χθες, Δευτέρα (24/4) δύο γείτονες από το Πήλιο, που αρπάχτηκαν άγρια για τη θέση ενός κάδου απορριμμάτων, με τον έναν να φτάνει στο σημείο να δαγκώνει τη μύτη του άλλου και να της κόψει κομμάτι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, το απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το 2020 σε παραλιακό χωριό του Πηλίου, όπου ένας 45χρονος δάγκωσε τη μύτη και το χέρι του γείτονά του και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό.

Ο κάδος στα εξοχικά συγκροτήματος κατοικιών «πηγαινοερχόταν» επί μήνες, με αποτέλεσμα οι γείτονες να μαλώνουν συχνά για τη θέση του, καθώς κανείς δεν τον ήθελε στην πόρτα του, ενώ μετά από πολλές αντεγκλήσεις ήρθαν τελικά στα χέρια.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ήταν αυτός ο οποίος έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού και οι συνήγοροί του προσκόμισαν στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει πως ο 45χρονος μηνυτής του επιτέθηκε πρώτος και τον έριξε στο έδαφος. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί και να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει.

Έτσι, ο μηνυτής θα βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου καθώς έχει κατατεθεί εναντίον του αντιμήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό.

Τελικά, η δίκη δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου 2023.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα