Πισπιρίγκου: Απαντάει με μήνυση κατά Δασκαλάκη;

Μετά τις πληροφορίες ότι ο Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τεστ DNA

Parallaxi
πισπιρίγκου-απαντάει-με-μήνυση-κατά-δ-907224
Parallaxi

Νέες πληροφορίες, γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας, φέρνουν μία ιδιαίτερη συνέχεια στο «σίριαλ» μεταξύ των γονιών τους.

Η φερόμενη ως πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω διάδοση, ότι δηλαδή ο άλλοτε «έρωτάς» της αμφισβητεί πλέον πως είναι δικά του, το δεύτερο και το πιο μικρό από τα παιδιά τους. Κι αυτό, για πρώτη φορά… δημόσια (αφού δεν διαψεύστηκε η πληροφορία) αλλά κι εντελώς ωμά και απροκάλυπτα, καθότι και μόνο με τη σκέψη, αφήνεται να εννοηθεί πως η Μαλένα και η Ιριδα είναι τέκνα… μια κρυφής εξωσυζυγικής σχέσης της Πισπιρίγκου!

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην «Π» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά στο πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Ομως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του.

Πηγή: Πελοπόννησος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα