Ελλάδα

Ποιες περιοχές θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα με ομπρέλες

Έρχεται επιδείνωση από αύριο - Με τι καιρό θα επιστρέψουν οι εκδρομείς

Parallaxi
ποιες-περιοχές-θα-κάνουν-ανάσταση-και-992201
Parallaxi

Με καλό καιρό και ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ θα συνεχιστεί σήμερα η έξοδος των εκδρομέων, όμως από αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, το σκηνικό θα αλλάξει καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι και το μεσημέρι στη βορειοδυτική Ελλάδα με ένα γρήγορο πέρασμα από τα κεντρικά και βόρεια. Τις απογευματινές ώρες, κατά τη διάρκεια περιφοράς του Επιταφίου εκτιμάται ότι σε πολύ λίγες περιοχές θα εκδηλωθούν βροχές.

Αν και το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, βροχές θα συναντήσουν όσοι έχουν αποφασίσει να εκδράμουν στα νησιά του Αιγαίου, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται νεφώσεις και βροχές από το πρωί στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Βροχές αναμένονται και στα νησιά του ανατολικού και βορείου Αιγαίου. Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα οι βροχές θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί ιδιαίτερα κατά τις ημέρες επιστροφής των εκδρομέων, Δευτέρα και Τρίτη.

Σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή άνοδος έως και την Μεγάλη Παρασκευή, αγγίζοντας τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση. Οι δυτικοί έως βόρειοι άνεμοι έως 5-6 μποφόρ θα στραφούν σήμερα σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα