Ελλάδα

Πολάκης: Νέα απευθείας ανάθεση από τη Σοφία Νικολάου για προμήθεια γαντιών

Σοβαρά ερωτήματα από τα στοιχεία που παρουσίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής και τη νέα ανάθεση

Parallaxi
πολάκης-νέα-απευθείας-ανάθεση-από-τη-σ-411078
Parallaxi
Εικόνα Facebook
Σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης για την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αποκάλυψη του βουλευτή, η ανάθεση της κυρίας Νικολάου στην εταιρία NEW OPTICAL SOLUTIONS έχει κόστος 146.843 ευρώ για την αγορά γαντιών λάτεξ με τιμή 8,2 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών. Μάλιστα, την ίδια ώρα ο κ. Πολάκης συγκρίνει την τιμή των γαντιών από τον επίσης γνωστό προμηθευτή Λαϊνιώτη που η τιμή είναι 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και των 70 νεκρών τη μέρα, η πασίγνωστη πλέον κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,της Αντιεγκληματικής πολιτικής… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ «ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ»!!! Νέα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση 146.843 ευρώ (χωρίς ούτε καν για τα μάτια του κόσμου πρόσκληση για διαπραγμάτευση) για αγορά ΓΑΝΤΙΩΝ ΛΑΤΕΞ με τιμή 8,2 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών !!!!( φωτό 2-3-4)

Η ανάθεση γίνεται πάλι στην εταιρεία NEW OPTICAL SOLUTIONS που είχε πάρει και τα γάντια νιτριλίου πριν λίγο καιρό με 15 ευρώ το κουτί (όταν η αστυνομία προμηθευόταν με 8 ευρώ) που έχει διαχειρίστρια την κυρία Ελένη Στυλιανής Αλεξανδρή ,συγγενής του αρχιεπισκόπου Καναδά που εκτός της εταιρείας επαγγέλλεται και τραγουδίστρια (φωτό 5) Για σύγκριση βάζω (φωτο6-7) πρόσφατη σύμβαση αγοράς ποσότητας γαντιών από την 6η Υπε του γνωστού Καρβέλη από τον επίσης γνωστό προμηθευτή Λαϊνιώτη που η τιμή είναι 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών. ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!!(στην πιάτσα τα βρίσκεις και με 4 ευρώ αυτά τα γάντια!!!!) Είναι προφανές πως η κυρία Νικολάου λειτουργεί με κάλυψη Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη όταν ξεκοκαλίζει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δημόσιο χρήμα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ !

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2838254829751313&id=100007004708966

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα