Ελλάδα

Πολάκης: «Τα εμβόλια δεν πιάνουν πλήρως τις μεταλλάξεις»- Η απάντηση Οικονόμου

Αντίδραση από την κυβέρνηση για τα λεγόμενα του Π. Πολάκη.

Parallaxi
πολάκης-τα-εμβόλια-δεν-πιάνουν-πλήρω-845759
Parallaxi

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με τα εμβόλια και τον κοροναϊό.

Τα πρόσφατα λεγόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τα εμβόλια «δεν πιάνουν πλήρως τις μεταλλάξεις», καθώς και ότι η πανδημία «αφορά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Από μέρους του ο Γιάννης Οικονόμου, κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για στήριξη αντιεμβολιαστών και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του έκανε λόγο για τους 91 νεκρούς μέσα σε 24 ώρες.

«91 νεκροί σήμερα! 17.168 συνολικά. Τα μονοκλωνικά ακόμη να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη! Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτάκη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθύνης και “του μοναδικού όπλου του εμβολίου”, αυτή θα είναι η εξέλιξη… Εκατόμβη», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τις μεταλλάξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια, όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές covid, στις ΜΕΘ και στους θανάτους!», είπε ακόμη.

Η απάντηση Οικονόμου 

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές», έγραψε με τη σειρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία», προσέθεσε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα