Πολιτική

Αγωγή και μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Parallaxi
αγωγή-και-μήνυση-γεωργιάδη-κατά-πολάκ-1139142
Parallaxi

Εντολή για αγωγή και μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη έδωσε στους δικηγόρους του ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Αφορμή στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι ο υπουργός Υγείας «πήρε τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους», αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

«Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είχε προηγηθεί απάντηση του Παύλου Πολάκη σε άλλο tweet του υπουργού Υγείας σε σχέση με τα «μαύρα χρήματα» στα ταμεία των κομμάτων.

«ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ’ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά».. Επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!! Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα