Πολιτική

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Βελόπουλου: «Είσαι γλείφτης του συστήματος»

Στο «κόκκινο» η ένταση - «Σε έκοψε ο Σαμαράς από τη ΝΔ»

Parallaxi
άγρια-κόντρα-γεωργιάδη-βελόπουλου-1139142
Parallaxi

«Τρικούβερτο» καυγά έστησαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή. Τα «παιδιά» του Γιώργου Καρατζαφέρη, με background τα χρόνια που πέρασαν συνοδοιπόροι στο ΛΑΟΣ, απευθυνόμενος ο ένας στον άλλον στον ενικό και με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς να περισσεύουν, ήταν πρωταγωνιστές μια άγριας προσωπικής κόντρας στην σκιά των δημοσκοπήσεων που καταγράφουν σημαντική διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ στα δεξιότερα κόμματα και ιδίως στην Ελληνική Λύση.

Χτυπώντας «κόκκινο» η μεταξύ τους ένταση ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «φαιδρό» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για όσα υποστήριξε κατά την ομιλία του ο Κυριάκος Βελόπουλος. Απαντώντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως η ΝΔ είναι ντροπή της Δεξιάς, αποκαλώντας, παράλληλα, τον υπουργό Υγείας «κουβαλητή» και «γλείφτη» του συστήματος.

Η αναφορά Βελόπουλου, στην ομιλία του κατά την συζήτηση νομοσχεδίου για την Υγεία, πως «ο Γεωργιάδης κατάντησε το ΕΣΥ σαν τα μούτρα του» ήταν το έναυσμα για τον καυγά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «θεωρώ προσβολή ότι δεν βρήκατε ένα λεπτό να πείτε για το ΕΣΥ, παρά μόνο ότι το έκανα σαν τα μούτρα μου».

Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο λόγος που ο Κυριάκος Βελόπουλος στρέφει συνέχεια τα «βέλη» του προς τη ΝΔ είναι γιατί «δεν είσαι στη ΝΔ γιατί ο Σαμαράς σε έκοψε από το ψηφοδέλτιο, άρα όλο είναι σόου για να κοροϊδέψεις κόσμο», αναφερόμενος στις ευρωεκλογές του 2014. «Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής το 2014; Ο λαός πρέπει να ξέρει ότι σε έκοψε ο Σαμαράς όταν ήταν να πας στο Κάραβελ. Άρα κοροϊδεύεις τον κόσμο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Σε εμένα θα μιλάς με σεβασμό γιατί εγώ σε ξέρω. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε τώρα να γίνεις πρόεδρος κόμματος».

Απαντώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας πως «δεν μπορεί ο κουβαλητής του συστήματος να λέει ότι εγώ παρακαλούσα. Εγώ αρνήθηκα στον Σαμαρά γιατί δεν έκανε την ΑΟΖ και τότε» και πρόσθεσε: «Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζει ότι βρέχει». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη «λασπολόγο, υβριστή και γλείφτη του συστήματος», λέγοντας μαζί πως «η ΝΔ είναι η ντροπή της Δεξιάς».

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα