Πολιτική

Ανδρουλάκης: Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator

Στο σκάνδαλο των υποκλοπών αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Parallaxi
ανδρουλάκης-πήγαν-τρεις-φορές-να-με-πα-989823
Parallaxi

Σε μία σοβαρή καταγγελία για το περίφημο σκάνδαλο των υποκλοπών προέβη από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σημείωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το Φθινόπωρο του 2021 υπήρξαν 3 απόπειρες παγίδευσης του τηλεφώνου του.

Όπως δήλωσε σύμφωνα με επιστολή του επικεφαλής της αρχής, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, η πρώτη απόπειρα έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβριου και η τρίτη στις 20 Οκτωβρίου. Με βάση αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης υπαινίχθηκε με σαφήνεια την σύνδεση των χρηστών του συστήματος παρακολούθησης Predator με την ΕΥΠ ενώ συνέδεσε το ζήτημα και με άλλες παρακολουθήσεις.

Συνολικά θύμισε πως η αρχή έχει μιλήσει για 87 παρακολουθήσεις συνολικά.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης “το ερώτημα είναι ένα: Ποιοι είχαν στήσει αυτό το παράκεντρο εξουσίας και χρησιμοποιούσαν το Predator” και “πόσες ήταν οι διαβολικές συμπτώσεις εκτός από μένα τον κ.Κουκάκη και την κ.Σίφορντ”.

Επισήμανε ότι τα δεδομένα αυτά πρέπει να εξεταστούν από την δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός αφού – όπως επισήμανε- “υπηρετώ με πίστη την διαφάνεια και την αξιοπιστία στην πολιτική” μιλώντας για συνθήκες “παρακμής του πολιτικού ήθους”.

Με πληροφορίες από news247.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα