Ελλάδα

Αυτοψία Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ – Τι είπε για τιμές και ακρίβεια

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά

Parallaxi
αυτοψία-μητσοτάκη-σε-σούπερ-μάρκετ-τ-1128774
Parallaxi

Eπίσκεψη σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ενώ σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι «η προσπάθεια για τη μείωση των τιμών συνεχίζεται».

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο βρεφικό γάλα. «Ένα προϊόν το οποίο μας είχε απασχολήσει πολύ και με την παρέμβαση την οποία κάναμε, ουσιαστικά ρυθμίζεται το περιθώριο του μικτού κέρδους. Βλέπουμε μειώσεις οι οποίες είναι μεταξύ 15 και 20%, μειώσεις σημαντικές ειδικά για τους νέους γονείς, καθώς οι τιμές το τελευταίο διάστημα είχαν όντως ξεφύγει» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά. «Προφανώς και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας. Είναι μια συνεχιζόμενη μάχη, όπως έχουμε πει πολλές φορές, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα, διαρθρωτικό βήμα, το οποίο αφορά την ίδια τη λειτουργία της αγοράς, το οποίο τελικά θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Αυτό ελπίζουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα