Πολιτική

Διαψεύδει η Εύα Καϊλή ότι έγινε έρευνα στο σπίτι της στο Ψυχικό

Η ίδια ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Parallaxi
διαψεύδει-η-εύα-καϊλή-ότι-έγινε-έρευνα-995823
Parallaxi

Για fake news περί έρευνας στο σπίτι της στο Ψυχικό, κάνει λόγο σε ανάρτησή της η Εύα Καϊλή ενώ ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση της Εύας Καϊλή:

«Στα fake news απαντάμε με εξώδικα και αγωγές πλέον. Η σιωπή μου στα ψεύδη λυπάμαι αν έχει θεωρηθεί αδυναμία. Έρχεται η στιγμή που όλα θα βγουν στο φως -κι ας δυσανασχετούν αρχές, ορισμένοι πολιτικοί & οι δικηγόροι του ευρωκοινοβουλίου».

Σημειώνεται πως δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και της αδελφής της στην Κηφισιά έπειτα από παραγγελία των βελγικών αρχών και παρουσία Βέλγου εισαγγελέα αλλά και πως κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ψηφιακά αρχεία.

Σφάλμα της Glomex η επαναδημοσίευση βίντεο για έρευνα στο σπίτι της Καϊλή

Σε σφάλμα της Glomex οφείλεται η επαναδημοσίευση βίντεο με θέμα «Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Glomex, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό του τεχνικού προβλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Glomex:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το βίντεο «Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό» ( v–ctouhtns8gkp) επανεμφανίστηκε στην πλατφόρμα, λόγω σφάλματος του συστήματος της Glomex και ουδεμία ευθύνη φέρει η ΕΡΤ για τη σημερινή ανάρτησή του.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι επικοινωνούμε με τη Γερμανία, ζητώντας διευκρινίσεις για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε.

Παράλληλα, έχουμε ενημερώσει όλα τα sites ότι το βίντεο έχει κατέβει, ζητώντας να αφαιρέσουν και τα σχετικά άρθρα τους.

Μας συγχωρείτε πολύ για την αναστάτωση.»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα