Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Από τα πολιτικά τους γραφεία θα δουν τα αποτελέσματα Αχτσιόγλου- Κασσελάκης

Τι ώρα θα ξέρουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Parallaxi
εκλογές-συριζα-από-τα-πολιτικά-τους-γρ-1061178
Parallaxi

Στα προσωπικά τους πολιτικά γραφεία θα βρεθούν προκειμένου να δουν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου βρίσκεται στο γραφείο της ήδη από το απόγευμα. Από εκεί θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της ανέφερε ότι για την ώρα προέχει η αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ.

Στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη έφτασε πρώτος ο συνεργάτης του, Ευάγγελος Αποστολακης. Ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης περί αποχώρησης μελών χωρίς να ψηφίσουν αφού δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν από την εφορευτική επιτροπή, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι «υπάρχει ένα θεμα στα εκλογικά κεντρα με τα νεα μέλη. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».

Στις 20:00 αναμένονται να κλείσουν οι κάλπες των εκλογικών τμημάτων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ υπάρχουν ακόμη χιλιάδες άνθρωποι που περιμένουν να ψηφίσουν.

Όπως τόνισε «η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή» συμπληρώνοντας ότι χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό».

Πηγές πάντως της Κουμουνδούρου είπαν μιλώντας στο iEidiseis ότι σήμερα η εκλογική διαδικασία είχε προετοιμαστεί καλύτερα, καθώς, για παράδειγμα, έχουν δοθεί περισσότερα tablet.

Επίσης δεδομένη θεωρείται η παράταση σε κάποια εκλογικά τμήματα, ενώ την πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων αναμένεται να την έχουμε από τις 9.30 και μετά. Πάντα ανάλογα με την παράταση, αν δοθεί και σε πόσα τμήματα οι χρόνοι θα διαμορφωθούν ανάλογα.

Για τα τελικά αποτελέσματα πάντως αργά τη νύχτα θα ξέρουμε τον νέο ή την νέα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως από το απόγευμα και μετά ψηφίζουν 200 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ το λεπτό, ενώ λίγο πριν τις 7 το απόγευμα είχαν ψηφίσει 125.000 άτομα.

Πηγές: skai.gr/ ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα