Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες- Ψήφισαν 133.261

Θα καθυστερήσουν τα τελικά αποτελέσματα.

Parallaxi
εκλογές-συριζα-έκλεισαν-οι-κάλπες-ψήφ-1061237
Parallaxi

Εικόνα: Κώστας Τζούμας/ Eurokinissi

Έκλεισαν στις 21.00 οι κάλπες για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η συμμετοχή φάνηκε να ήταν αρκετά μεγάλη.

Ο αριθμός των ψήφων ανήλθε σε 133.261, ενώ σε πολλά εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκαν τεράστιες ουρές,

Εξαιτίας αυτού δόθηκε παράταση στην ώρα που θα έκλειναν οι κάλπες. Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Δόθηκε παράταση μίας ώρας

Δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσήλθαν στις κάλπες από το πρωί της Κυριακής 24/9, προκειμένου να ψηφίσουν το άτομο που θα διεξαχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο «τιμόνι» του κόμματος, κατά τον β’ γύρο των εκλογών.

Μετά την παράταση μίας ώρας που δόθηκε για όλη την Ελλάδα στην εκλογική διαδικασία, όπως ήταν αναμενόμενο θα καθυστερήσει και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα πρώτα αποτελέσματα σε επαρκές δείγμα αναμένονται γύρω στις 22:30 το βράδυ.

20:45 Έφτασε στο γραφείο του ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο «στρατηγείο» του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, απ’ όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τόνισε πως οποιαδήποτε δήλωση θα γίνει το βράδυ έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην Κουμουνδούρου.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε συγκρατημένος και χαμογελαστός αποφεύγοντας να τοποθετηθεί και στις καταγγελίες που είχε κάνει νωρίτερα σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου βρίσκεται στο γραφείο της ήδη από το απόγευμα. Από εκεί θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της ανέφερε ότι για την ώρα προέχει η αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ.

Με πληροφορίες από in.gr 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα