Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελέσματα σε Ορεστιάδα, Αφάντου Ρόδου και περιοχές Αιτωλοακαρνανίας- Δείχνουν πρωτιά Κασσελάκη

Τα πρώτα αποτελέσματα του β' γύρου των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Parallaxi
εκλογές-συριζα-αποτελέσματα-σε-ορεστ-1061228
Parallaxi

Εικόνα: Κώστας Τζούμας/ Eurokinissi

Γνωστοποιήθηκαν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα από την εκλογική μάχη στον β’ γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτά δείχνουν πρωτιά για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας, ο νεαρός υποψήφιος πρόεδρος έλαβε 80 ψήφους έναντι 34 της Έφης Αχτσιόγλου. Στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, ο Στέφανος Κασσελάκης λαμβάνει 105 ψήφους, ενάντι 29 της Έφης Αχτσιόγλου.

Στην Ορεστιάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε 117 ψήφους έναντι 60 της Έφης Αχτσιόγλου. Επίσης, στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 129 ψήφους έναντι 40 της Έφης Αχτσιόγλου.

Δόθηκε παράταση μίας ώρας

Πάρα πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν προσέλθει στις κάλπες από το πρωί της Κυριακής 24/9, προκειμένου να ψηφίσουν το άτομο που θα διεξαχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος, κατά τον β’ γύρο των εκλογών.

Μετά την παράταση μίας ώρας που δόθηκε για όλη την Ελλάδα στην εκλογική διαδικασία, όπως ήταν αναμενόμενο θα καθυστερήσει και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα πρώτα αποτελέσματα σε επαρκές δείγμα αναμένονται αργά το βράδυ.

Έως τώρα, έχουν ψηφίσει πάνω από 132.000 μέλη του κόμματος, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα