Πολιτική

Τα πρώτα αποτελέσματα στους Φούρνους Ικαρίας: Κασσελάκης 35 ψήφοι- Αχτσιόγλου 14

Τι λένε πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία Κασσελάκη.

Parallaxi
τα-πρώτα-αποτελέσματα-στους-φούρνους-1061197
Parallaxi

Εικόνα: Γιάννης Παναγόπουλος/ Eurokinissi

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου στον β’ γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήρθαν από τους Φούρνους Ικαρίας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή καταγράφηκαν 35 ψήφοι υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και 14 υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Σημειώνεται, ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 17/9 είχαν καταμετρηθεί 24 ψήφοι υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και 31 υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Δόθηκε παράταση μίας ώρας

Δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν προσέλθει στις κάλπες από το πρωί της Κυριακής 24/9, προκειμένου να ψηφίσουν το άτομο που θα διεξαχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο «τιμόνι» του κόμματος, κατά τον β’ γύρο των εκλογών.

Μετά την παράταση μίας ώρας που δόθηκε για όλη την Ελλάδα στην εκλογική διαδικασία, όπως ήταν αναμενόμενο θα καθυστερήσει και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα πρώτα αποτελέσματα σε επαρκές δείγμα αναμένονται αργά το βράδυ.

Έως τώρα, έχουν ψηφίσει πάνω από 132.000 μέλη του κόμματος, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Τι λένε πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία Κασσελάκη 

Δεν υπάρχει ζήτημα σε τέτοια έκταση που να δικαιολογεί την αντίδραση με δεδομένο ότι σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, όπως και στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή εντοπίζονται αντιπρόσωποι των υποψηφίων.

Αυτό ισχυρίζονται κομματικές πηγές σε σχέση με την καταγγελία του Στέφανου Κασσελάκη. Η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με το protothema.gr, επειδή τις περισσότερες φορές αργούν οι εφορευτικές επιτροπές και κάνουν λάθη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο.

Πηγές: ieidiseis , protothema 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα