Πολιτική

Ελεονώρα Μελέτη: «Με λένε φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα»

«Μου εύχονται ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες με αφορμή την υποψηφιότητά μου», έγραψε σε ανάρτησή της η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Ν.Δ.

Parallaxi
ελεονώρα-μελέτη-με-λένε-φασίστρια-δο-1150387
Parallaxi

Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Ν.Δ., Ελεονώρα Μελέτη, κατήγγειλε σήμερα ότι «δέχεται εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή».

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητάς μου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας, πείσμα και πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχικη ανθεκτικότητα και να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου.

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα μίντια. Σήμερα η παθογένεια έχει περάσει στα κοινωνικά δίκτυα. Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή.

Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες άλλους σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αυτό το τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης και της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και τώρα διεκδικώντας να το κάνω και μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η Ευρωβουλή.

Ως θύμα κακοποίησης και, μάλιστα, σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο και εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη και πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική και άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν και να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο τον στόχο. Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχίας, αλλά και εσωτερικευμενου μισογυνισμού (δυστυχώς κακοποιητές στην προκειμένη είναι και άντρες και γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα μάτια και Εείναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ, με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από όποιο πόστο και με όποιο μέσο. Καλή Κυριακή! Σε όλους».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα