Πολιτική

Κασσελάκης: Μπήκε για πρώτη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής

Παρακολούθησε την ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου

Parallaxi
κασσελάκης-μπήκε-για-πρώτη-φορά-στην-ο-1065059
Parallaxi

Την πρώτη του παρουσία στην Ολομέλεια της Βουλής έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών και την ομιλία του επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτη Φάμελλου, ο κ. Κασσελάκης μπήκε στην αίθουσα και φιλοξενήθηκε στα έδρανα των αξιωματούχων.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος δεν είναι βουλευτής και ως εκ τούτου μπορεί να κάθεται μόνο στα έδρανα των αξιωματούχων ή στα θεωρεία της Βουλής.

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι

Περί τη μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Φίλη, στη Βουλή. Σε δηλώσεις του μετά το ραντεβού, ο κ. Φίλης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «παραμείνουν συσπειρωμένοι», και «να δώσουν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Η συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη εκκρεμούσε ήδη πριν από τις εκλογές, από τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο συνέδριο του κόμματος», είπε αρχικά ο κ. Φίλης και συνέχισε:

«Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπάρχει μία συμφωνία ότι θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη, έτσι ώστε σε αυτές τις εκλογές να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο ίδιος αναφορικά με την κριτική που άσκησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «ό,τι έχω πει, δεν τα είπα εν θερμώ αλλά με πόνο. Καλώ τους ψηφοφόρους μας να παραμείνουν συσπειρωμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματος. Διότι αυτό που χάνουμε από τον κόσμο της Αριστεράς, δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους».

«Πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι. Θα προκύψει όμως αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα, από τις συμπεριφορές όλων των μελών», υποστήριξε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε: «Το θέμα δεν είναι το τι κουβεντιάζουμε σήμερα, αλλά με την πράξη μας τη μήνυμα στέλνουμε στον κόσμο της Αριστεράς».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα