Πολιτική

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δίπλα στους εργαζόμενους, στις λαϊκές δυνάμεις και στη νεολαία

Οι πρώτες δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Parallaxi
κουτσούμπας-το-κκε-δίπλα-στους-εργαζό-1024896
Parallaxi

«Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη ημέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί: μπροστά στους αγώνες, δίπλα στους εργαζόμενους, στις λαϊκές δυνάμεις, στη νεολαία», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

«Από τα σημερινά αποτελέσματα φαίνεται ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, ευκαιριακή. Δείχνει αγωνιστικούς δεσμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο ίδιος υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ  «συνεχίζει αποφασιστικά», ενώ πρόσθεσε πως «είναι κρίσιμο με όλους όσοι προσέγγισαν το κόμμα μας, να συνεχιστεί η συζήτηση και η κοινή δράση για την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος».

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι το ΚΚΕ παρουσίασε αύξηση σε ποσοστό και ψήφους σε σύγκριση με τον Μάιο, ενώ όπως ανέφερε, η μείωση σε βουλευτές σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, «οφείλεται στον καλπονοθευτικό νόμο της Ν.Δ. που κλέβει τις έδρες μας».

«Μέσα σε έναν αρνητικό συσχετισμό εκφράζεται μια δυναμική ανόδου», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα