Λατινοπούλου: «Θα συνεργαστούμε ή με τη Λεπέν ή με τη Μελόνι»

«Ακροδεξιά δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα», υποστήριξε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».

Parallaxi
λατινοπούλου-θα-συνεργαστούμε-ή-με-τ-1175795
Parallaxi

Για την επικείμενη παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μίλησε, το Σάββατο (15/06), η πρόεδρος και ευρωβουλευτής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «θα συνεργαστούμε ή με τη Λεπέν ή με τη Μελόνι».

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε: «Δεν αποδέχομαι για τον εαυτό μου τον όρο “ακροδεξιά“. Θεωρώ ότι είναι μία ταμπέλα την οποία βάζουν όσοι δεν θέλουν να υποστηρίξουν τα λογικά σε όσους θεωρούν ότι πρέπει κάτι επιτέλους να αλλάξει. Ούτε η Λεπέν ούτε η Μελόνι είναι ακροδεξιά. Ακροδεξιά δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα».

Επιπλέον, η ίδια δήλωσε: «Τα επιτελεία μας είναι σε συζητήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεργαστούμε με γυναίκα. Θα συνεργαστούμε είτε με τη Λεπέν είτε με τη Μελόνι, θα δείξει».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επισήμανε πως «η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ήταν κάποτε», επισημαίνοντας ότι «έχει κάνει κεντροαριστερή στροφή».

«Η Ν.Δ. δεν έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου και συμπλήρωσε: «Προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό, ο οποίος κλίνει ξεκάθαρα προς τα αριστερά. Η πασοκοποίηση συνεχίζεται κανονικότατα. Συνεχίζει και δίνει θέσεις σε ανθρώπους που προέρχονται από άλλες θέσεις».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα