Πολιτική

Μαξίμου: Ποια η τοποθέτησή του για την νίκη Κασσελάκη

Αιχμές άφησε και για τον Παύλο Πολάκη

Parallaxi
μαξίμου-ποια-η-τοποθέτησή-του-για-την-ν-1025228
Parallaxi

Για την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Έγινε από το πρωί προσπάθεια επικοινωνίας από τον πρωθυπουργό στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν τηλεφωνικό ραντεβού στις 2 μ.μ. για να τον συγχαρεί και να τον καλέσει σε συνάντηση. Να τον συγχαρώ και εγώ και να του ευχηθώ καλή δύναμη», σημείωσε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Μακάρι επιτέλους η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση. Η αντιπαράθεσή μας θα είναι πολιτική».

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης άφησε αιχμές για τη στήριξη του Παύλου Πολάκη προς τον Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς φυσικά να τον κατονομάζει.

«Ελπίζουμε να φύγει από τη λογική της τοξικότητας. Η προεκλογική συμπόρευσή του με εκφραστές τοξικού λόγου μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «στο κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Η απουσία του αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά θεσμικό μειονέκτημα. Όπως και να έχει, δουλειά της κυβέρνησης είναι να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, να ακούει την κοινωνία και να είναι αποτελεσματική για το καλό των πολιτών».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα