Πολιτική

Νέο βίντεο «καίει» τον Λευτέρη Αυγενάκη

Τι αποκαλύπτει αξιωματούχος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» - Τι περιέχει – Έχει καταχωρηθεί στη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Parallaxi
νέο-βίντεο-καίει-τον-λευτέρη-αυγενά-1058101
Parallaxi

Την ύπαρξη ενός δεύτερου βίντεo, μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερης ευκρίνειας σε σχέση με το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη βιαιοπραγία Αυγενάκη κατά του νεαρού υπαλλήλου του «Ελ. Βενιζέλος», επιβεβαίωσε στο iEidiseis.gr υπηρεσιακός παράγοντας του αερολιμένα.

Και τα δυο βίντεο έχουν καταχωρηθεί στη δικογραφία, που με εντολή του εισαγγελέα σχηματίζει η Αστυνομική Διεύθυνση του Αεροδρομίου. Καταγράφουν το οργίλο ύφος τις απειλές και τις επιθετικές κινήσεις του βουλευτή, αρπάζοντας το ακουστικό του τηλεφώνου από τα χέρια του υπαλλήλου για να συνομιλήσει ο ίδιος απευθείας με τον προϊστάμενο της αεροπορικής εταιρίας, απαιτώντας να καθυστερήσει η πτήση για να μπορέσει να επιβιβαστεί.

Όπως διαπίστωσε ο εισαγγελέας, η Αστυνομία είχε καταγράψει κανονικά το περιστατικό από την πρώτη στιγμή, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί ο παθών να υποβάλει μήνυση.

Το συμβάν άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις, όταν παρενέβη το συνδικάτο και περιήλθε στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ την ένταση με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό που έμοιαζε ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο…

Πηγή iEidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα