Πολιτική

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,69%

Η Έφη Αχτσιόγλου με 43,31%- Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της ΚΕΦΕ στο 75% των ψήφων.

Parallaxi
νέος-πρόεδρος-του-συριζα-ο-στέφανος-κα-1058345
Parallaxi

Καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Δρόσος. Τα αποτελέσματα στο 75% είναι:

Στέφανος Κασσελάκης: 56,69% (56.461 ψήφους)

Εφη Αχτισόγλου: 43,31% (43.139 ψήφους)

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψήφων ανήλθε σε 133.700, ενώ σε πολλά εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκαν τεράστιες ουρές, με αποτέλεσμα να δοθεί παράταση στην ώρα που θα έκλειναν οι κάλπες. Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Κουμουνδουρου στον Β γύρο της μονομαχίας Κασσελάκη-Αχτσιόγλου περίπου 8.750 ήταν τα «παλιά» μέλη που πήγαν σήμερα στις κάλπες, και δεν είχαν πάει να ψηφίσουν την προηγούμενη Κυριακή.

Συγχαρητήρια Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη

Η Εφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος ΗΕφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την καθαρή νίκη του στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών και την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η κα Αχτσιόγλου αναμένεται να κάνει σύντομα δήλωση από την Κουμουνδούρου

Στο 75% των ψήφων ο κ.Κασσελάκης λαμβάνει 56,69% και η κυρία Αχτσιόγλου 43,31%.

Έφη Αχτσιόγλου: Μεγάλη η συμμετοχή, η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς

«Ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Ευχαριστώ όσους προσήλθαν στην κάλπη, Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για τις μάχες που έρχονται.

Τηλεφώνησα και συνεχάρηκα τον Στέφανο Κασσελάκη. Εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, τους συνεργάτες μου και τον μικρούλη μου γιο», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Πηγές: ieidiseis, skai.gr 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα