Πολιτική

Ο Ανδρουλάκης τρολάρει Κασελάκη: «Εγώ όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ»

«Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Από τη μία ο ένας να μιλά για επιστολές του Ιησού και από την άλλη ο άλλος για θαύματα της κολυμβήθρας;»

Parallaxi
ο-ανδρουλάκης-τρολάρει-κασελάκη-εγώ-1148802
Parallaxi

Με μπόλικη δόση ειρωνείας σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάπτισή του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το hellasjournal.com του Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Κασσελάκης σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη, του είπε: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Κληθείς, λοιπόν, να σχολιάσει τη «βάπτιση» του κ. Κασσελάκη, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε συνέντευξή του στο Kontra Channel το βράδυ της Τετάρτης (17/4):

«Με βάφτισαν στο Αρκαλοχώρι και βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε πράσινο χρώμα πιθανόν γιατί είχαν χρησιμοποιήσει αγουρέλαιο».

«Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή αντιπολίτευση; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Από τη μία ο ένας να μιλά για επιστολές του Ιησού και από την άλλη ο άλλος για θαύματα της κολυμβήθρας;», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται σοβαρή, ισχυρή, προοδευτική αξιωματική αντιπολίτευση για να μαζευτεί η Νέα Δημοκρατία, η διαφθορά, η αλαζονεία και οι ανισότητες».

Δείτε το βίντεο (από το 24:26):

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα