Ο Κασσελάκης ανακαλεί το πληρεξούσιο που είχε παραχωρήσει στο γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη αντίδραση στελεχών της Κουμουνδούρου.

Parallaxi
ο-κασσελάκης-ανακαλεί-το-πληρεξούσιο-1212368
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Ανακαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το πληρεξούσιο που είχε δώσει πριν μερικούς μήνες στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή -μια ημέρα μετά τα όσα θυελλώδη έγιναν και τη συνεδρίαση της ΠΓ- με συμβολαιογραφική πράξη ανακάλεσε το πληρεξούσιο που είχε δώσει τον περασμένο Απρίλιο στον κ. Μαυροκεφαλίδη. Με το έγγραφο της Παρασκευής ο κ. Κασσελάκης φέρεται να αίρει και να ανακαλεί όλες τις γενικές και ειδικές εντολές που του είχε δώσει.

Η πρώτη αντίδραση στελεχών της Κουμουνδούρου

Στελέχη της Κουμουνδούρου σε μια πρώτη αντίδραση, σχολιάζουν ότι αυτή η «πράξη» δεν σημαίνει επί της ουσίας τίποτα προσθέτοντας ότι η Πολιτική Γραμματεία -ως πολιτικός προϊστάμενος του κόμματος- είχε κάνει πληρεξούσιο στον κ.Μαυροκεφαλίδη μετά την καθαίρεση Κασσελάκη.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Νίκος Παππάς πρόεδρος της ΚΟ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ο οποίος απάντησε λέγοντας «σας παραπέμπω στην τελευταία Πολιτική Γραμματεία και πέραν τούτου ουδέν».

Τι απαντά το περιβάλλον Κασσελάκη

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη σχολιάζουν: «Αφού έγινε ανάκληση του πληρεξούσιου από τον κ. Κασσελάκη στον κ. Μαυροκεφαλίδη με ποιου την υπογραφή λειτουργεί σήμερα το κόμμα;», προσθέτοντας ότι «Με βάση το καταστατικό άρθρο 44 μόνο ο/η πρόεδρος μπορεί να δώσει εξουσιοδότηση».

Από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη βάζουν ένα ακόμη ερώτημα λέγοντας ότι σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Οταν η άλλη πλευρά λέει πως δεν είναι, τότε ρωτούν ποιος είναι;

Πηγή: ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα