Πολιτική

Παπανώτας κατά Κασσελάκη: «Είναι καλός για μπύρα, όχι για ηγέτης»

Τι έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook

Parallaxi
παπανώτας-κατά-κασσελάκη-είναι-καλό-1149919
Parallaxi

Επίθεση εξαπέλυσε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος βρέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δηλώσεις του που προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις.

Απαντώντας σε σχόλιο follower στο instagram, ότι «ο Στέφανος πιέστηκε από παντού» και ότι έχει μετανιώσει, ο παρουσιαστής έγραψε:

«Αλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη και απαράδεκτο και το μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει “ή εγώ ή ο Ερτογάν ” τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…».

Ο δημοσιογράφος λίγη ώρα μετά έκανε νέα ανάρτηση στο Facebook, τονίζοντας πως τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξε από την πρώτη στιγμή και ότι τον εκτιμά ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα, ανασκευάζοντας.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος (ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα», τονίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και κατέληξε λέγοντας πως είπε μια κουβέντα παραπάνω, «Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση»

Πηγή: Ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα