Πολιτική

Πολάκης κατά Σκουρλέτη: Δεν ανέχομαι άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν

Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές κόντρες στην Κουμουνδούρου.

Parallaxi
πολάκης-κατά-σκουρλέτη-δεν-ανέχομαι-ά-411164
Parallaxi

Δύο ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κοντραρίστηκαν δημοσίως σήμερα, αυτή τη φορά ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Παύλος Πολάκης.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, το πρωί του Σαββάτου, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε «αντιεπιστημονικές απόψεις» που εξέφραζε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τελευταίου, που με ανάρτηση στο Facebook τον χαρακτήρισε «άσχετο» και «ανεπάγγελτο».

Σκουρλέτης: Ο Πολάκης έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα

Μιλώντας για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης άσκησε κριτική στον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη.

«Από το 2019 έως το 2022 κουβεντιάσαμε γιατί τα κάναμε μπάχαλο στον χώρο των ΜΜΕ; Γιατί ενώ υπήρχαν εισηγήσεις στον κ. Παππά ότι είναι αντισυνταγματική η ρύθμιση για τέσσερις άδειες, επέλεξε οι έξι εν λειτουργία τηλεοπτικοί σταθμοί να γίνουν τέσσερις και να βρεθούμε απολογούμενοι; Γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στα θέματα της πανδημίας; Που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα; Αναφέρομαι στα ουσιαστικά ζητήματα που απαξίωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αντί να κουβεντιάσουμε αυτά, λέμε συνέδριο τον Φεβρουάριο», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Ερωτηθείς αν νιώθει την ανάγκη να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα μηνύματα της ηγεσίας του κόμματος πως είναι ανοιχτή η πόρτα για όποιον δεν αισθάνεται καλά, απάντησε: «Αυτές είναι παλαιάς κοπής προσεγγίσεις, όπως το να μην αναζητάς αιτίες της κρίσης και να αναζητάς στην δήθεν υπονόμευσή του εσωτερικούς εχθρούς. Είναι σταλινικές απόψεις».

Πολάκης: Ξεπέρασες τα όρια, για τις γνώσεις μου δεν δέχομαι αμφισβήτηση

Τα λεγόμενα του Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Άκου Πάνο Σκουρλέτη, επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως “πρόβαλλα αντιεπιστημονικές απόψεις”, επειδή σε σχέση με τις γνώσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση και δη από άσχετους, να σε ενημερώσω πως αυτές τις τελευταίες 10 ημέρες κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ και τρέχω πολύ, εγώ έκαναν τρία χειρουργεία», έγραψε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Αφού αναφέρεται λεπτομερώς στις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, ο Παύλος Πολάκης τονίζει πως «δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικά».

Ακόμη, σημειώνει ότι συνεχίζει να ασκεί την ιατρική παρά «την καθημερινή αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη» και ρωτά τον Πάνο Σκουρλέτη «εσύ τι ακριβώς κάνεις;».

Πηγή: LIFO

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα