Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Τα τηλέφωνα με Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη

Το απόγευμα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Parallaxi
στέφανος-κασσελάκης-τα-τηλέφωνα-με-μη-1060424
Parallaxi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Τον συνεχάρη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη είχε το μεσημέρι της Δευτέρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνομίλησε προ ολίγου τηλεφωνικά με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Αργότερα, στις 6 το απόγευμα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε νωρίτερα με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα για να λάβει τις ευχές αλλά και τις συμβουλές για όσα πρέπει να πράξει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε συγχαρητήρια!

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε.

Τσίπρας: Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!

Κασσελακης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα