Στέφανος Κασσελάκης: Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Όλγα Γεροβασίλη

Γιατί έστειλε εξώδικο στο κόμμα.

Parallaxi
στέφανος-κασσελάκης-τη-διαγραφή-του-α-1212576
Parallaxi

Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έβαλαν τα στελέχη της ομάδας των 100 κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τα οποία ζητούν άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την διαγραφή εκ μέρους των 100 τη ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο Κασσελακη στην Πολιτική Γραμματεία και την ΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του κόμματος η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε την παραίτηση Σβίγγου από τη θέση της γραμματέως διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής αμελλητί στην μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη.

Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όφειλε να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι να ανέβουν ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους στον SYRIZA.GR, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες η Θεόδωρα Τζάκρη τονίζοντας πως «ο Γραμματέας του κόμματος δεν είναι κομματάρχης. Είναι θεσμός».

Η κ. Τζάκρη ζήτησε ενημέρωση σε ποια αίθουσα θα γίνει το συνέδριο του κόμματος και ποια ημερομηνία ακριβώς

Και αυτό θα ανακοινωθεί στα μέλη σήμερα.

Είναι σαφές από την πλευρά Κασσελάκη ότι η οποιαδήποτε ύπαρξη zoom δεν επιτρέπεται αν δεν έχει διασφαλιστεί πρώτα η καρέκλα και για τον τελευταίο σύνεδρο εντός της αίθουσας.

Πρέπει να αποφασίσουμε ότι επιτρέπεται μόνο για την ύπαρξη αντικειμενικού κωλύματος συντρόφων ή συντροφισσών που δεν μπορούν για οποιονδήποτε λόγο να προσέλθουν αυτοπροσώπως.

Καταθέτω συγκεκριμένη συμβολή τροπολογιών προκειμένου το σχέδιο πολιτικής απόφασης να εναρμονίζεται με τις αποφάσεις και το κεκτημένο των συνεδρίων του 2022 και του 2023.

Πηγή: In.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα