Πολιτική

Στην Τριανδρία ο Σπύρος Πέγκας – «Περιφρόνηση και αδιαφορία από τη νυν δημοτική αρχή»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρου Πέγκα, στις γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
στην-τριανδρία-ο-σπύρος-πέγκας-περι-1000093
Parallaxi

Χθες, Τρίτη, ο κ. Πέγκας περπάτησε στη γειτονιά της Τριανδρίας, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαρά στα μέρη τους και του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μαζί με μέλη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», ο Σπύρος Πέγκας επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το ΚΑΠΗ της περιοχής, το ΚΕΠ αλλά και τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, όπου συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας τόνισε τα εξής: «Σήμερα περπάτησα στη γειτονιά της Τριανδρίας. Εκεί, συνομίλησα με τους ντόπιους οι οποίοι νιώθουν περήφανοι για τον τόπο τους, την ιστορική Τριανδρία. Όμως, διαπίστωσα πως αυτή η περηφάνια πληγώνεται από την περιφρόνηση και την αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής. Το πράσινο λείπει από την περιοχή, το ίδιο και οι ανοιχτοί χώροι για τα παιδιά μας. Δεσμεύομαι ότι μέσα από τη φροντίδα στο πράσινο, στην καθαριότητα, στις δημοτικές δομές και στον σεβασμό στους «ντόπιους», οι Τριανδριώτες θα νιώσουν και πάλι υπερήφανοι για τον τόπο τους και η Θεσσαλονίκη θα γίνει ξανά φιλόξενη για τους κατοίκους της».

Οι επισκέψεις του Σπύρου Πέγκα στις γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, ενώ αναμένεται άμεσα νέα ανακοίνωση υποψηφίων με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα