Πολιτική

Συνεχίζεται η κόντρα Αντώνη Σαμαρά – ΝΔ μετά την τροπολογία Καιρίδη

«Διαβεβαιώνατε πως δεν θα γίνει», λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Parallaxi
συνεχίζεται-η-κόντρα-αντώνη-σαμαρά-ν-473450
Parallaxi

Νέους τριγμούς προκαλεί ο Αντώνης Σαμαράς στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης μια ημέρα μετά το «αντάρτικο» με αφορμή την τροπολογία Καιρίδη για νομιμοποίηση μεταναστών.

Αυτήν την φορά συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ υπενθυμίζουν, με νόημα, την κατηγορηματική διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη σε σχέση με «ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις» μεταναστών σχολιάζοντας σχετική δήλωση του αρμόδιου υπουργού Δημήτρη Καιρίδη.

Ειδικότερα, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ανέφεραν πως «αντί οιουδήποτε άλλου σχολίου, παρατίθεται, επί λέξει, η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στους πολιτικούς συντάκτες, πριν από τρεις μήνες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023:

“Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (δημοσιογράφος): Το ερώτημά μου αφορά τις ελληνοποιήσεις μεταναστών. Υπήρξε μια σύγχυση με κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Καιρίδης. Τι ισχύει; Το διαψεύσατε, από ό,τι είδα χθες. Θα ήθελα και εδώ μια επίσημη απάντηση. Και δεύτερον, αν εξακολουθεί ο κ. Καιρίδης να έχει την εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ευχαριστώ για το ερώτημα. Να το πούμε και από την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της Κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις. Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την Κυβέρνηση”».

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα