ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια και διαφωνίες για τον χρόνο Συνεδρίου και εκλογών στην Πολιτική Γραμματεία

Οι δύο προτάσεις στην Πολιτική Γραμματεία για τις εσωκομματικές εκλογές

Parallaxi
συριζα-γκρίνια-και-διαφωνίες-για-τον-χ-1212593
Parallaxi

Διαφωνίες καταγράφονται εντός ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τον χρόνο του Συνεδρίου του κόμματος όσο και για την ημερομηνία των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο προτάσεις στην Πολιτική Γραμματεία για τις εσωκομματικές εκλογές.

Η μία πρόταση, που στηρίζεται από μέλη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητά Συνέδριο στις 13 Οκτωβρίου και εσωκομματικές εκλογές στις 3/11.

Σημειώνεται πως με την ημερομηνία της διεξαγωγής των εκλογών συμφωνεί και ο Παύλος Πολάκης.

Από την άλλη πλευρά οι «87» θεωρούν ότι το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου και οι εσωκομματικές κάλπες να στηθούν τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε -μεταξύ άλλων- για τις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ πως «νομίζω ότι πρέπει να είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Δεν μπορεί να πάει παραπέρα».

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως «πρέπει να επουλωθεί η κατάσταση μας» έτσι, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρωθεί στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το «να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση αν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης ο Παύλος Πολάκης, απάντησε πως «φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος. Εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει να δει δημοσκοπήσεις για να φτιάξει άλλο κόμμα».

Όσον αφορά το εάν είναι υποψήφιος ο ίδιος, απάντησε: «Προφανώς».

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα