Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σταθάκης ανοίγει την πόρτα της εξόδου με «βολές» κατά Κασσελάκη, Τσίπρα

«Η Αριστερά δεν έχει θέση δυστυχώς στο «κόμμα Κασσελάκη - Παππά - Πολάκη» αναφέρει σε άρθρο του

Parallaxi
συριζα-ο-σταθάκης-ανοίγει-την-πόρτα-τη-1079099
Parallaxi

Με ένα άρθρο 3.042 λέξεων ο Γιώργος Σταθάκης γνωστοποιεί – ανήμερα των γενεθλίων του (κλείνει τα 70 χρόνια) – ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου του ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι με το ένα πόδι ήδη έξω.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί τόσο στις εκλογές του 2019, όσο και σε αυτές του περασμένου Ιουνίου, ξεκινάει το άρθρο του, στο news247.gr με τη φράση «Το «ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ» έκλεισε οριστικά με την εκλογή Κασσελάκη», τονίζοντας πως «η νίκη της «τάσης Κασσελάκη» στρέφει οριστικά το ΣΥΡΙΖΑ στο «λαϊκισμό» και την πολιτική και ιδεολογική αναβίωση ενός κόμματος που προσομοιάζει στο πάλαι ποτέ, – εκτός τόπου και χρόνου πλέον, παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ».

Ο Γιώργος Σταθάκης εκτοξεύει έμμεσες «βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «καταστροφική στρατηγική που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 και μετά», ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζει πως είναι «μία απολίτικη ρευστή φιγούρα (θαυμαστής του Μητσοτάκη, ψήφισε Παπανδρέου, αλλά τελικά είναι Αριστερός). Δεν έχει παρά θολές ιδέες για την ιστορία της χώρας, την πολιτική, την Ευρώπη, τα πολιτικά ρεύματα σκέψης, την πολιτική της ΝΔ στα «μεγάλα θέματα», την γεωπολιτική, την ίδια τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείνοντας ο Γιώργος Σταθάκης αναφέρει στο άρθρο του: «Κάθε έννοια κόκκινης γραμμής έχει ήδη καταπατηθεί, πριν την εκλογή Προέδρου και μετά. Η Αριστερά δεν έχει θέση δυστυχώς στο «κόμμα Κασσελάκη – Παππά – Πολάκη».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα