ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Κώστας Αμπατζάς από τη θέση του συντονιστή της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται και άλλες παραιτήσεις και αποχωρήσεις τοπικών στελεχών

Parallaxi
συριζα-παραιτήθηκε-ο-κώστας-αμπατζάς-1082097
Parallaxi

Ραγδαίες και συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις αποχωρήσεις των στελεχών να συνθέτουν ένα κλίμα διάλυσης και αποσύνθεσης.

Σήμερα αργά το απόγευμα, κατά τη συνεδρίαση της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης, την παραίτηση του από τη θέση του συντονιστή της οργάνωσης, υπέβαλε ο Κώστας Αμπατζάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι που επικαλέστηκε συνδέονται με το κλίμα αποδρομής που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και φέρεται να δήλωσε ότι διαφωνεί με την πορεία του κόμματος, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Στέφανο Κασσελάκη. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Αμπατζάς ανήκει στην «ομάδα» της Ε. Αχτσιόγλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται και άλλες παραιτήσεις, όπως του αναπληρωτή συντονιστή της ΝΕ, Μίλτου Οικονόμου, αλλά και άλλων στελεχών που ανήκουν στην Ομπρέλα και στην ομάδα της Ε. Αχτσιόγλου.

Ήδη εκτός ΝΕ Α Θεσσαλονίκης, είναι η Ιφιγένεια Καμτσίδου και η Άννα Ρογδάκη, που έχουν αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, με την ομάδα των 45 στελεχών της ΚΕ, στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου του κόμματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα