Το «καρφί» της Κανέλλη στον Δ. Τάκη: «Η προβοκάτσια χρειάζεται guts και δεν τα έχεις»

Η αντιπαράθεση με φόντο τη... Ντένη Μαρκορά

Parallaxi
το-καρφί-της-κανέλλη-στον-δ-τάκη-η-π-1222130
Parallaxi

Έναν «μίνι» καυγά αλλά με φαρμακερές ατάκες είχαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη στον αέρα του Action24, το βράδυ της Δευτέρας (30/9).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής κι ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, μία φράση του Δημήτρη Τάκη «φούντωσε» τη Λιάνα Κανέλλη.

«Το ΚΚΕ αρχίζει σιγά-σιγά να το ακούει ο κόσμος, γιατί το χρειάζονται τα αυτιά του. Όσο και να παρατηρήσετε αντικομμουνισμό -ήδη έχει αρχίσει ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη κλείνοντας την τοποθέτησή της.

«Πάντως, και η ΚΝΕ επιστράτευσε την Ντένη Μαρκορά για να προωθήσει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, και καλά έκανε», παρατήρησε ο δημοσιογράφος, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να μην αφήνει τη φράση του να «πέσει κάτω».

«Δεν ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ίσως να μη μπορείς κιόλας. Μην τρομάξεις τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα σου το ελαφρύνω βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια χρειάζεται ‘guts’ (σ.σ κότσια). Χρειάζεται ‘guts’ και αυτά δεν τα έχεις. Χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι το ΚΚΕ δεν αντέχει, ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος», κατέληξε η Λιάνα Κανέλλη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα