Επικαιρότητα

Πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στην πόλη.

Parallaxi
πορείες-και-συγκεντρώσεις-διαμαρτυρ-265414
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορεία είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή μεταξύ άλλων και το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που έρχεται προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή. 

Πιο συγκεκριμένα για άλλη μία μέρα οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ συγκεντρώνονται από τις 8.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Εταιρείας επί της Εγνατίας έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Στο άγαλμα του Βενιζέλου δίνουν ραντεβού στις 10.30 οι συνταξιούχοι για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές σε συντάξεις με πιθανότητα πορείας στο κέντρο ενώ στις 11.00 το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το ΥΜΑΘ ζητώντας την κατάργηση της εγκυκλίου του ΕΦΚΑ (αρ. 45/7-12-2018).

Για τις 13.30 είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα, μελών  της Λαϊκής Ενότητας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στο κέντρο της πόλης με αφορμή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ήρθε προς ψήφιση σήμερα στην Βουλή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα