Top

Πώς θα μετακινούμαστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αν επιλέξουμε να μετακινηθούμε με ΜΜΜ, φοράμε μάσκα και γάντια.

Parallaxi
πώς-θα-μετακινούμαστε-με-τα-μέσα-μαζικ-568965
Parallaxi

Η αποφυγή συνωστισμού στα ΜΜΜ είναι το ζητούμενο για την περίοδο της επιστροφής στην κανονικότητα σύμφωνα με την κυβέρνηση και ψάχνουν την χρυσή τομή που περιλαμβάνει ακόμα και μετάθεση των ωραρίων των εργαζομένων.

Αν επιλέξουμε να μετακινηθούμε με ΜΜΜ, φοράμε μάσκα και γάντια.

Σε συνέντευξη του στο Σκάι ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής δήλωσε ότι εξετάζεται εάν θα πρέπει όλοι οι επιβάτες των ΜΜΜ να φορούν μάσκες εντός των ΜΜΕ και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την άλλη εβδομάδα.

Ήδη το εν λόγω μέτρο εφαρμόζεται στη Γερμανία και τη Γαλλία, εξήγησε ο υπουργός. Ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε ότι υπάρχει η σκέψη να μεταβληθούν οι ώρες πρωινής προσέλευσης των εργαζομένων στις εργασίες τους «έτσι ώστε να σπάσει η ώρα αιχμής» και τον πολύ μεγάλο συνωστισμό. Ειδικότερα εξήγησε ότι η σχετική πρόταση αφορά τον διαχωρισμό σε τρεις διακριτές ώρες προσέλευσης, αντί για παράδειγμα όλοι να πηγαίνουν στις δουλειές τους από τις 7.30 έως τις 8.30 το πρωί να «σπάσουν» οι ώρες σε 8, 9 και 10. Εξήγησε ότι το εν λόγω μέτρο εξετάζεται για τον δημόσιο τομέα και τα εμπορικά καταστήματα. Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή το επιχειρησιακό σχέδιο για την επόμενη ημέρα που καταρτίζεται θα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα