Ελλάδα

Προκαλεί με νέες δηλώσεις του ο Αμβρόσιος

''Ο αγιασμός είναι το όπλο κατά του κορονοϊού.''

Parallaxi
προκαλεί-με-νέες-δηλώσεις-του-ο-αμβρόσ-477682
Parallaxi

Απαντώντας στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο Αμβρόσιος χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά προκλητικές εκφράσεις «μήπως τον έχει κυριεύσει ο διάβολος».

Κατά τη διάκρεια της κυριακάτικης λειτουργίας στην οποία παρευρισκόταν ο αντιπεριφερειάρχης, ο Αμβρόσιος ράντιζε με ένα ψεκαστήρι λέγοντας πως έχει μέσα το «φάρμακο κατά του κοροναϊού». «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό», ισχυριζόταν. Τότε ο Χαράλαμπος Μπονάνος του φώναξε χαρακτηριστικά «ντροπή»

Στη συνέχεια αποχώρησε δηλώνοντας: «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό», σημείωσε για το περιστατικό.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων απαντάει στον κ. Μπονάνο, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Παρακαλώ να μελετήσετε την μελέτη μου τίτλο «κοροναϊός, ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας». Ποιος είστε εσείς που με περισσεύουσα ασέβεια επιτίθεστε εναντίον ενός Επισκόπου; Σας παρακαλώ να εξετάσετε τον εαυτό σας. Μήπως σας έχει κυριεύσει ο διάβολος; Μήπως είστε τέκνο του σατανά; Μήπως είστε όργανο του αντίχριστου;

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι του Ριολιού επικροτούσαν τα λόγια του Μητροπολίτη. «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κοροναϊό».

Αυτή είναι η σημερινή απάντηση του Αμβρόσιου προς τον κ. Μπονάνο σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει το tempo24:

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα