Ελλάδα

Προσφορά φιαλών κρασιού και ευχών στους εργαζόμενους από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου

Η πρωτοβουλία της προσφοράς φιαλών κρασιού σε όλο το προσωπικό ήταν μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης.

Parallaxi
προσφορά-φιαλών-κρασιού-και-ευχών-στο-704473
Parallaxi

Μια εορταστική συσκευασία με δυο κρασιά της Οινοποιίας Διαμαντή-Παπαγεωργίου συνόδευσε φέτος τις ευχές του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Παπαγεωργίου προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Τα εκλεκτά κρασιά, ένα ερυθρό και ένα ροζέ, που παράγει η Οινοποιία Διαμαντή-Παπαγεωργίου από αυτόχθονες ελληνικές ποικιλίες από την οινοπαραγωγική ζώνη της Σιάτιστας και το αμπελοτόπι Μαγκούτες, διανεμήθηκαν, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του Ιδρύματος Παπαγεωργίου στους περίπου 2.000 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο.

Η Οινοποιία Διαμαντή-Παπαγεωργίου, με τα κορυφαία και διακεκριμένα κρασιά της, προσφέρει την ιδιαίτερη ταυτότητα των αμπελώνων της στο ποτήρι, καθαρή και γνήσια, υπηρετώντας, παράλληλα, με ευθύνη την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού κρασιού και του ξεχωριστού χαρακτήρα των τοπικών ποικιλιών της Σιάτιστας.

Η πρωτοβουλία της προσφοράς φιαλών κρασιού σε όλο το προσωπικό, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ζωή-Ψαρρά Παπαγεωργίου, ήταν μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την προσφορά όλων των εργαζομένων, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για τη σημαντική δωρεά αλλά και για την αδιάλειπτη στήριξή του στο Νοσοκομείο στα 20 χρόνια λειτουργίας του. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης, «η διαχρονική στήριξη του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, με κάθε τρόπο, δίνει κουράγιο και αισιοδοξία στο προσωπικό. Μας κάνει να νιώθουμε ότι στον αγώνα που δίνουμε απέναντι στη πανδημία της νόσου του κορονοϊού δεν είμαστε μόνοι».

Πρόσφατα, ενόψει των εορτών, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου προσέφερε περίπου 1.100 πολύχρωμα πακέτα με δώρα για τα παιδιά όλων των εργαζομένων, μαζί με πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές, μετατρέποντας τις δύσκολες αυτές ημέρες σε ημέρες ελπίδας και χαράς.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα