Αθλητισμός

Πρόταση για τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ με 25.000 θεατές

Αφού πρώτα θα έχουν κάνει rapid ή self test, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστα Νίκα.

Parallaxi
πρόταση-για-τελικό-κυπέλλου-ανάμεσα-σ-651991
Parallaxi

Πρόταση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με κόσμο κατέθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 ο Νίκας, ο τελικός θα μπορούσε να γίνει με 25.000 θεατές που θα είχαν κάνει πρώτα τα απαραίτητα rapid ή self tests.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκας:

Για την προετοιμασία του τελικού: «Έχω αναλάβει ένα μήνα σχεδόν που ορίστηκαν όλες οι επιτροπές. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος από την προηγούμενη επιτροπή και συνεχίζουμε για να τελειώσει το Κύπελλο».

Για το αν μπορεί ο τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού να διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου:

«Πρόταση δική μου προς την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός. Με rapid ή self tests. Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα. Οι λοιμωξιολόγοι και κυρίως η κυβέρνηση είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση».

Σχετικά με τη στάση των ομάδων:

«Είχαμε θετική ανταπόκριση από τις ομάδες να έχει κόσμο ο τελικός. Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει όμως για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός με κόσμο, ανάλογα με την έγκριση της κυβέρνησης».

Για την ώρα τέλεσης του τελικού:

«Δεν έχει συζητηθεί η ώρα τέλεσης του τελικού. Έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του κόσμου, αλλά και το κανάλι της Cosmote που είναι χορηγός και θα το καλύψει. Θα προτείνει ώρα και θα αποφασίσουμε».

Για τη μεγάλη σύσκεψη:

«Θα γίνει την επόμενη εβδομάδα από το Δ.Σ., είναι παράγοντες των δύο ομάδων. Το καλύτερο μήνυμα είναι να κλείσει η σεζόν με κόσμο, αρκεί να το αποφασίσει η κυβέρνηση και να ανοίξει τα γήπεδα».

Σχετικά με το αν υπάρχει σκέψη να γίνει ο τελικός κάποια στιγμή εκτός ΟΑΚΑ:

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Το πιο ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ. Όταν κάνουν γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, τότε θα το σκεφτούμε. Αν είναι να βάλουμε κόσμο, πρέπει να έχει χωρητικότητα το γήπεδο. Η μόνη σκέψη είναι το ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο. Είναι η πιο σίγουρη λύση. Ήμουν παρατηρητής στο Πανθεσσαλικό, δεν υπήρχε εκεί ασφάλεια. Απ’ όπου ήθελε ο καθένας έμπαινε στο γήπεδο».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα