Η πρώτη ανάρτηση του δημοσιογράφου που δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ

Τι έγραψε στο Facebook.

Parallaxi
η-πρώτη-ανάρτηση-του-δημοσιογράφου-πο-515165
Parallaxi

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις αστυνομικής βίας χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Η είδηση ότι ένας δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ την ώρα που κατέγραφε με το κινητό του όσα συνέβαιναν έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τον Μάριο Αραβαντινό, του newsit.gr, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έριξαν κάτω το κινητό του και τον χτύπησαν με γκλομπ και ασπίδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους, συναδέλφους, φίλους και αγνώστους για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας. Όλα καλά! Η επίθεση που δέχτηκα από άνδρες των ΜΑΤ είναι πταίσμα μπροστά σε όσα συνέβησαν απόψε στα Εξάρχεια. Τους ενόχλησε που κατέγραφα τις απρόκλητες και βίαιες επιθέσεις τους και αντέδρασαν όπως θα αντιδρούσε κάθε υποστηρικτής του βορίδειου δόγματος περί αναγκαστικότητας. Καμία εντύπωση. Θυμάμαι όμως αυτές τις ώρες το πάντα επίκαιρο μήνυμα του Μάνου: “δεν κινδυνεύουμε απ’ αυτούς που δεν μας μοιάζουν. Κινδυνεύουμε απ’ αυτούς που μας περιφρουρούν”», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα