Πύργος: Ένταση σε εκλογικό τμήμα- Έβαζε πρώτο ψηφοδέλτιο συγκεκριμένου κόμματος

Προκάλεσαν φθορές σε Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Ιάσμου.

Parallaxi
πύργος-ένταση-σε-εκλογικό-τμήμα-έβαζε-1024554
Parallaxi

Αυξημένοι τόνοι υπήρξαν μεταξύ εκπροσώπων των κομμάτων και δικαστικής αντιπροσώπου το πρωί της Κυριακής (25/6) σε εκλογικό τμήμα του Πύργου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκλογικός αντιπρόσωπος αντιλήφθηκε πως σε συγκεκριμένο τμήμα, σε όλες τις στοίβες με τα ψηφοδέλτια, πρώτο ήταν αυτό της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, οι εκλογικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κατήγγειλαν την δικαστική αντιπρόσωπο για μεροληψία, ενώ εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και ένσταση κατά της γυναίκας.

Μικρές φθορές σε Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Ιάσμου

Μικροφθορές προκάλεσαν άγνωστοι στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο της Σάλπης, όπου φιλοξενείται η λειτουργία του 82ου Εκλογικού Τμήματος.

Περισσότερα μέσα από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Συνεργείο του Δήμου Ιάσμου έσπευσε να αποκαταστήσει τις φθορές παρουσία δύο αστυνομικών από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά.

«Στις 08:00 το πρωί είχαν προσέλθει έντεκα (11) ψηφοφόροι», δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η δικηγόρος – δικαστική αντιπρόσωπος, Σαλή Ζεηρά. Παρόντες, εκτός από το γραμματέα και ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Οι πρώτοι εκλογείς, κυρίως ηλικιωμένοι που πήγαν πριν την έναρξη των εργασιών στα κτήματά τους ή μόλις τελείωσε η κυριακάτικη Λειτουργία. Σημαντική και η συμμετοχή μεταναστών που κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας ασκούν και το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο καταγωγής τους.

ΕΙΚΟΝΑ: ΕΡΤ

Πηγές: patrisnews, ΕΡΤ 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα