Ραπτόπουλο: Νεκρός ένας από τους 7 διασωληνωμένους

Την ίδια ώρα που άλλοι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Λαμίας, της Πάτρας και της Χαλκίδας.

Parallaxi
ραπτόπουλο-νεκρός-ένας-από-τους-7-διασω-628654
Parallaxi
Εικόνα: Unsplash

Δραματική είναι η κατάσταση στο χωριό Ραπτόπουλο, περιοχή του Δήμου Αγράφων της Π.Ε Ευρυτανίας λόγω του κορονοϊού.

Ένας από τους επτά κατοίκους που κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθούν έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ άλλοι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Λαμίας, της Πάτρας και της Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν 59χρονο άνδρα που πάλεψε με τον φονικό ιό αλλά δεν τα κατάφερε. Το χωριό βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρότερων μέτρων εν μέσω του καθολικού lockdown, έως και τις 15 Δεκεμβρίου.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή και η ανησυχία πολύ μεγάλη. Και εγώ είμαι ένα από τα κρούσματα», δήλωσε στο Newsbomb.gr ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ραπτοπούλου, κ. Λάμπρος Παπαδήμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο κανείς δεν κατάλαβε πώς ξέφυγε η κατάσταση «μάλλον εφησυχάσαμε που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε κρούσμα και το καλοκαίρι που ήρθαν πολλοί Αθηναίοι». Σύμφωνα με τον κ. Παπαδήμο ο οποίος όπως μας έκανε γνωστό έχει πυρετό, όλοι οι άνθρωποι είναι πλέον κλεισμένοι στο σπίτι τους.

Επιπλέον, μας ενημέρωσε ότι αυτήν τη στιγμή αρκετοί κάτοικοι είναι διασωληνωμένοι ενώ κρούσματα βρέθηκαν και στο διπλανό χωρίο, Ιτέα Αγράφων.

Πηγή: CNN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα