Ρεπορτάζ

Εσείς πού θα υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο;

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΑΝΙΜΑΛ Πρωτοχρονιάτικο πάρτι από την Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 Από τη θάλασσα με πολλή μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχεται η Θεσσαλονίκη το 2014. Η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 περνά στη γραμμή έναρξης του προγράμματος των εκδηλώσεών της και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 […]

Χριστίνα Παρασκευοπούλου
εσείς-πού-θα-υποδεχτείτε-τον-καινούρι-17530
Χριστίνα Παρασκευοπούλου
eyc2014.jpg

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΑΝΙΜΑΛ

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι από την Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014

Από τη θάλασσα με πολλή μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχεται η Θεσσαλονίκη το 2014. Η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 περνά στη γραμμή έναρξης του προγράμματος των εκδηλώσεών της και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι. Θα παρελάσουν μία σειρά από γνωστά  γκρουπ της νεανικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, ενώ  δημοφιλείς dj από τα πιο πολυσύχναστα μπαρ και ραδιόφωνα της πόλης θα «ντύσουν» με τις μουσικές επιλογές τους την εορταστική βραδιά. Ανάμεσά τους  οι: 12ΟΣ Πίθηκος, BAILDSA, Γιάννης Νάστας από τους Xaxakes, The Speakeasies swing Band, Paranaoue, DJ Hot like Peppa, DJ Larry Skg, DJ Ison και πολλοί ακόμα.

*Αποθήκη Γ’, Λιμάνι, Ώρα: 22.00

Last minute New year’s eve party

Το βρήκαμε στο facebook με την παρακάτω περιγραφή και μας φάνηκε πολύ cool.

“Και επειδή κάθε χρόνο φτάνει αυτή η στιγμή που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πού, με ποιούς, γιατί, και τί στο διάολο θέλουμε να κάνουμε αυτή την ΜΟΝΑΔΙΚΗ μέρα του χρόνου, ας την φτιάξουμε μαζί! Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του νέου χρόνου θα είμαστε σε ένα χώρο στην καρδιά της Σαλονικούλας μας, που θα είναι όλος δικός μας για όλο το βράδυ και θα σας περιμένουμε! Ας φέρουμε όλοι τα ποτά μας και ας χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως στα πατώματα… Μουσικές διάφορες με international πινελιές & αρώματα και διαθέσεις αυτοσχεδιασμού και πρωτοβουλίας από όλους!

Υ.Γ. Ας φέρει ο καθένας το ποτό του για να έχουμε το κεφάλι μας αν-ήσυχο!!!”

New Year’s Eve with Nick Warren

Το Club Le Freak και η Cosmic Expeditions υποδέχονται την νέα χρονιά με ένα εορταστικό πάρτυ με έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους της progressive house σκηνής παγκοσμίως, Nick Warren. Στο τέλος του πάρτυ το Le Freak σας λέει καλημέρα και σας εύχεται καλή χρονιά με ζεστό καφέ και κρουασάν. Pre party από το μεσημέρι στην apodec, Σφέτσου 3 στην περιοχή Φράγκων.

• 10€ Εισιτήριο Θεάματος • 25€ (Περιλαμβάνει: 1 φιάλη στα 4 άτομα + σαμπάνια + free buffet / Τηλεφωνική κράτηση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας)

*Club Le Freak, 26ης Οκτωβρίου 27, Τηλέφωνο: 6946461714

New Year’s Eve Party στο Θέατρο Βεργίνα

Για πρώτη φορά, το Θέατρο Βεργίνα διοργανώνει ένα μοναδικό ολονύκτιο party που θα έχει κάτι για κάθε γούστο. Στις 22.45, ο Έλληνας comedian magician Marmelo Manizates και η παρτενέρ του ετοιμάζουν τα καλύτερα μαγικά τους κόλπα για το απόλυτο μαγικό ταξίδι. Στις 23:45 η σκηνή ανήκει στις ταλαντούχες Fortissimo, το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει τη διαχρονικότητα του κλασικού με τη φρεσκάδα του μοντέρνου. Στις 00:45 τη σκυτάλη παίρνει η γνωστή DJ Ευγενία Σαμαρά, που βάζει φωτιά στα decks με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Από τις 01:40 ως τις 04:00, η σκηνή ανήκει στις Μπέσσυ Αργυράκη, Πωλίνα και Σοφία Αρβανίτη. Τρεις καλές φίλες από τα παλιά, αποφασίζουν να κάνουν το δικό τους reunion, σε ένα back to 80’s party. Στην παρέα τους ο Δημήτρης Κίκλης και η Rouge Noir Orchestra.

*Θέατρο Βεργίνα – Regency Casino Thessaloniki, 12 χλμ. Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, Τηλέφωνο: 2310491234, Είσοδος: 6€ (με ποτό)

New Year’s Eve Gold Night στο Monroe

Το Monroe Entertainment Group, πιστό στο Πρωτοχρονιάτικο ραντεβού του, υποδέχεται  και φέτος τη νέα χρονιά με γιορτινή διάθεση και εορταστικό glam. Champagne bar, special effects, special fx show, signature red και gold cocktails, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Με chic & glam dresscode σε συνδυασμό με χρυσό αξεσουάρ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Intro Jazz & Swing Set by Kostas Georgiadis και Mainstream Music by Giuliano Jr.

Τιμή Φιάλης: 100 ευρώ, Tιμή Ποτού: 10 ευρώ

*Monroe Entertainment Group, Βενιζέλου 17, Τηλέφωνο: 6946965222

New Year’s Eve Champagne Party στο Sinatra Espresso & Wine Bar

Από το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου, στο Sinatra espresso & wine bar αποχαιρετούμε το 2013 με ένα class & glam πάρτι. Το Pop up event ξεκινάει με το άνοιγμα μιας σαμπάνιας Moet & Chandon Brut Imperial Mathusalem 6 λίτρων και συνεχίζεται με cosmopolitan dance μουσική.

*Sinatra Espresso & Wine Bar, Μητροπόλεως 20 & Κομνηνών, Τηλέφωνο:  2310 223739, 6942464672

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ

New Year’s Eve στο Paparouna

Το εστιατόριο Παπαρούνα σας υποδέχεται αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα πλούσιο μενού σε πολύ προσιτές τιμές. Γκουρμέ εορταστικά πιάτα θα κάνουν την επιλογή δύσκολη. Το μενού περιλαμβάνει: Σούπα βελουτέ γλυκοπατάτας με τραγανό προσούτο και καρυδέλαιο (6.50€). Πράσινη σαλάτα ανάμεικτη με ρόδι, χοντροσπασμένο φουντούκι, τσιπς παρμεζάνας και ντρέσινγκ από ξύδι φραμπουάζ και μέλι (6.50€). Σιγοψημένο αγριογούρονο στη γάστρα με μανιτάρια, κρασί πόρτο, χειμωνιάτικα λαχανικά και θυμάρι, γαρνιρισμένο με baby πατατούλες ψημμένες στο φούρνο με χοντρό αλάτι και δενδρολίβανο (16€). Rib eye στη σχάρα με σάλτσα βουτήρου, λευκό κρασί, εστραγκόν, κόκους πράσινου πιπεριού, γαρνιρισμένο με πουρέ από πατάτα με κόκκινη γλυκιά κολοκύθα (19€). Το υπέροχο δείπνο σας θα γίνει υπό την συνοδεία Live μουσικής Soul, Jazz, Funk και Pop ήχων.

*Paparouna Restaurant-Bar, Παγγαίου 4 & Δόξης, Κάτω Λαδάδικα, Τηλέφωνο: 2310510852

New Year’s Eve Party.Es με τον dj ‘le Chef’ & Menu

Το .ES διοργανώνει ένα πάρτι αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς και σας προσφέρει φέτος ένα ειδικό μενού με τιμή 45 ευρώ (με ΦΠΑ). Οι γεύσεις; Ακαταμάχητες.

Μενού

Welcome- Πράσινο μήλο με παρμεζάνα και καραμελωμένο φουντούκι 1ο πιάτο -Σούπα με δυπλό κονσομέ Ορεκτικό -Παπαρδέλες αρωματισμένες με τρούφα και ραγού μανιταριών Σαλάτα με καπνιστό σολομό και φρούτα του χειμώνα Σορμπέ λάιμ Κυρίως πιάτο (επιλογή ένα από) Στήθος πάπιας με μύρτιλα και σπαράγγια ή Φιλέτο χοιρινό με δαμάσκηνα και κάστανα σε πουρέ σελινόριζας Επιδόρπιο Τυραμισού με φράουλες Αφρώδης οίνος Αμυνταίου demi –sec (Ελεύθερη κατανάλωση – Μία φιάλη)

*.ES, Φράγκων 2, Τηλέφωνο: 2310532503

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Excelsior Bistro

Το Excelsior Bistro υποδέχεται φέτος το νέο χρόνο με δυο ειδικά event. Διοργανώνει για σας ένα Street Party Παραμονής Πρωτοχρονιάς στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Bistro μεταξύ 12.00-18.00, με ζωντανή μουσική και μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Και βέβαια, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, μεταξύ 21.00-12.00, σας υποδέχεται στο Gala Δείπνο Παραμονής Πρωτοχρονιάς 7 πιάτων, με 69€ ανά άτομο, που υπόσχεται να σας παρασύρει σε ένα εορταστικό ταξίδι υπό τη γλυκιά μελωδία του πιάνου και τους ρυθμούς του DJ.

*Excelsior Bistro, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23, Κρατήσεις: 6974633642

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με θέα τα αστέρια στο Electra Palace

Το Electra Palace σας καλεί να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά από ψηλά, στην πιο όμορφη βεράντα της πόλης, απολαμβάνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με 110€ ανά άτομο.

Μενού

Καλωσόρισμα με κιρ ρουαγιάλ και φρεσκοψημένα μπλίνις με καπνιστό σολομό και μπρικ Σούπα κρέμα καραβίδας με φινόκιο και παλαιωμένο κονιάκ Foie gras πάνω σε πράσινα σπαράγγια με σάλτσα σαγκουίνι αρωματισμένη με τρούφα Αστακός με αβοκάντο, πράσινο μήλο, baby σπανάκι και φουντουκέλαιο Σορμπέ ρόδι Αγριογούρουνο σαλμί με κέδρο, μύρτιλα και ψητές γλυκοπατάτες ή Φιλέτο μόσχου με πουρέ καπνιστής αγγινάρας και λάχανο Romanesko Σοκολατένια τουλίπα με γλυκό μανταρίνι Λικέρ Καφές φίλτρου Βασιλοπιτάκια και σοκολατάκια Με την αλλαγή της χρονιάς άνοιγμα σαμπάνιας

*Electra Palace Hotel, Πλ. Αριστοτέλους 9, Tηλέφωνο: 2310294000

Πρωτοχρονιάτικο Μενού από το Daios Luxury Living

Το Daios Luxury Living σας ετοιμάζει ένα πλούσιο μενού αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τιμή 100 ευρώ κατά άτομο και 50% έκπτωση σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μενού

Σούπα βελουτέ παντζάρι, με γάλα καρύδας, άρωμα εσπεριδοειδών και τσιπς πορτοκαλιού Καρπάτσιο ψαριού με ντρέσινγκ σεβίτσε, τρυφερά φύλλα ρόκας, φιλέτο πορτοκάλι και φρέσκο μάραθο Πράσινο μήλο σορμπέ σε αφρώδες κρασί Prosecco Φιλέτο μόσχου με δενδρολίβανο, τάρτα πατάτας με καπνιστά μανιτάρια shitake και σάλτσα τρούφας Βασιλόπιτα γεμιστή με semifreddo espresso και καραμέλα, μους κάστανο αρωματισμένη με εξωτικά καρυκεύματα Αλλαγή χρονιάς με ποτήριο σαμπάνιας Jacquesson Cuvée n° 736

*Daios Luxury Living, Λεωφόρος Νίκης 59, Τηλέφωνο: 2310250200

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα