Top

Ρήξη Ζέρβα Ακριτίδου Τσαβλή-Για παράτυπους εμβολιασμούς

Εκρηκτικές εξελίξεις στο δήμο Θεσσαλονίκης. 

Parallaxi
ρήξη-ζέρβα-ακριτίδου-τσαβλή-για-παράτ-651620
Parallaxi

Εκρηκτικές εξελίξεις στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021) απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της parallaxi οι λόγοι έχουν να κάνουν με τους εμβολιασμούς του ιδρύματος Άγιος Παντελεήμονας που ερευνά η δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα πρόκειται για εκτός σειράς εμβολιασμό της αντιδημάρχου στο ίδρυμα που είναι γιατρός η κόρη της και  προσώπων του περιβάλλοντος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που είναι γιατρός στο ίδρυμα που ερευνάται.

Ο δήμαρχος όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου η οποία αρνήθηκε να παραιτηθεί.

Ο δήμαρχος δεν δικαιούται εκ του καταστατικού να παραιτήσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου οπότε τον κάλεσε δημόσια να παραιτηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Πληροφορίες λένε ότι ο Δρόσος Τσαβλής δεν είναι πρόθυμος να το κάνει. Σύννεφα στις σχέσεις των δύο ανδρών έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα.

Η αντιδήμαρχος είναι οργανωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν ακόμα και το ίδιο της το κόμμα όπως πρόσφατα αποκάλυψε η parallaxi.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα