Ελλάδα

Ρόδος: Οργάνωσαν beach party με 70 άτομα λίγο πριν το lockdown

Περιττό να διευκρινιστεί πως δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας, εφόσον ακόμα και η συνάθροιση τόσων ατόμων κρίνεται επικίνδυνη και επιφέρει πρόστιμο, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα.

Parallaxi
ρόδος-οργάνωσαν-beach-party-με-70-άτομα-λίγο-πριν-681298
Parallaxi
εικόνα:unsplash

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Ρόδο το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου, ένας 66χρονος ημεδαπός κι ένας 44χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού και μόλις μία ημέρα πριν το εθνικό lockdown, έστησαν πάρτι στην παραλία Αγάθη.

Περιττό να διευκρινιστεί πως δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας, εφόσον ακόμα και η συνάθροιση τόσων ατόμων κρίνεται επικίνδυνη και επιφέρει πρόστιμο, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα. Θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, οι θαμώνες του πάρτυ μετέτρεψαν την γνωστή παραλία του νησιού σε σε υγειονομική βόμβα.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική, ο 66χρονος λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα) και “πιάστηκε στα πράσα” να έχει τοποθετήσει μπροστά από την επιχειρήσή του 5 τραπέζια και 20 τραπεζοκαθίσματα, καταλαμβάνοντας συνολικά 30 τετραγωνικά μέτρα του αιγιαλού, στερούμενος τις σχετικές άδειες.

Την ίδια στιγμή, ο 44χρονος Ισραηλινός ο οποίος ήταν ο διοργανωτής της κοινωνικής εκδήλωσης στην παραλία Αγάθη, “πέτυχε” τη συμμετοχή 70 ατόμων χωρίς να τηρεί τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης κατά της COVID-19 και ταυτόχρονα χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Πηγή: news24/7.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα