Ελλάδα

Ρόδος: Στη φυλακή δάσκαλος γιόγκα και η σύντροφος του για ασέλγεια σε 19χρονη Ισπανίδα

Την υποχρέωσαν σε ασέλγεια, προκειμένου να της δώσουν εργασία στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων τους ως καθαρίστρια

Parallaxi
ρόδος-στη-φυλακή-δάσκαλος-γιόγκα-και-η-539194
Parallaxi

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 49χρονο δάσκαλο γιόγκα. Ποινή 10 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην αλλοδαπή σύζυγό του, και δύο για ασέλγεια.

Ο δάσκαλος γιόγκα από τη Ρόδο και η αλλοδαπή σύντροφός του καταδικάστηκαν για ασέλγεια «με εκμετάλλευση ανάγκης για εργασία και για απλή συνέργεια στην ανωτέρω πράξη».

Ο 49χρονος, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, με τη σύζυγό του κατηγορούνται ότι στις 5 Αυγούστου 2019 υποχρέωσαν μία 19χρονη από την Ισπανία σε ασέλγεια, προκειμένου να της δώσουν εργασία στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων τους ως καθαρίστρια.

Μάλιστα, ο 49χρονος φέρεται να ήρθε σε συνουσία με την 19χρονη, παρουσία της συντρόφου του, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της κοπέλας να εργαστεί.

Στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι τα καλοκαίρια αναζητά μέσω σχετικών ιστοσελίδων εθελοντές για να τον βοηθούν με αντάλλαγμα να έχουν στέγη και φαγητό και να κάνουν παράλληλα τις διακοπές τους.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η μάρτυρας κατηγορίας κατέθετε επί ώρες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα