Top

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση για τον κυκλώνα “Ιανό” στο Χαλάνδρι

Νέα παρέμβαση από την αναρχική συλλογικότητα.

Parallaxi
ρουβίκωνας-παρέμβαση-για-τον-κυκλώνα-662352
Parallaxi

roubikwnas

«Παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα πραγματοποίησε ο “Ρουβίκωνας” στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Η «παρέμβαση» σημειώθηκε στις 22.30 στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι. Τα μέλη της πέταξαν τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και εν συνεχεία αποχώρησαν.

Σε ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου παραθέτουν και βίντεο από την ενέργειά τους, η οποία, όπως τονίζουν έγινε με αφορμή τις ανθρώπινες απώλειες και τις τεράστιες καταστροφές από τον κυκλώνα Ιανό.

«Κάθε φορά που γίνεται ο απολογισμός μετά από πυρκαγιές και πλημμύρες, κάπου στο περιθώριο του δημόσιου διαλόγου υπάρχει πάντα το ερώτημα για τα έργα πρόληψης που δεν έγιναν» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο μακροσκελές κείμενό τους (….) Αλλά ποτέ το κράτος δε θα φταίει».

«Τελικά όμως, το κράτος φταίει. Είναι ένα παράσιτο που μας ζητάει φόρους με αντάλλαγμα ενα μηχανισμό πρόνοιας-φούσκα. Επιτελεί το ρόλο του πατέρα προστάτη, που μας βάζει σε τάξη, που θα μας σώσει απο τον εφιάλτη της ανασφάλειας με περισσότερη αστυνόμευση, που μας ταΐζει έθνος, φυλή και εθνικούς εχθρούς όποτε βρίσκεται σε αδιέξοδο, που θα μας δώσει στοργικά το χέρι για να βγούμε απο το βούρκο που το ίδιο ετοίμασε για εμάς».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα