Επικαιρότητα

“Σαφάρι” αστυνομικών τη νύχτα στη Γιαννιτσών

Βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Parallaxi
σαφάρι-αστυνομικών-τη-νύχτα-στη-για-416180
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου / Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Κατά το τελευταίο 24ωρο επίσης υπήρξαν: 

Σύλληψη ατόμων δυνάμει διωκτικών εγγράφων

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (04-03-2019) 45χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. – Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, 39χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπή.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Απογευματινές ώρες χθες (04-03-2019), αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 32χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (80) γραμμαρίων.

Συλλήψεις ατόμων για λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες (04-03-2019) στην περιοχή της Αριστοτέλους, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 69 και 31 ετών, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά (102) πακέτα τσιγάρα και (6) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα