Διεθνή

Σαγκάη: Τσακώθηκε με τους υπαλλήλους και μπούκαρε με αυτοκίνητο σε ξενοδοχείο

Στο Central Hotel – Προκάλεσε χάος, αλλά όχι τραυματισμούς - Δείτε το βίντεο

Parallaxi
σαγκάη-τσακώθηκε-με-τους-υπαλλήλους-κ-959045
Parallaxi

Απίστευτο περιστατικό στη Σανγκάη, όπου «τρελαμένος» πελάτης, επειδή τσακώθηκε με υπαλλήλους ξενοδοχείου, αποφάσισε να «μπουκάρει» στην είσοδο με το αυτοκίνητό του!

Όλα έγιναν την Τρίτη (10.01.2023), με τον δυσαρεστημένο πελάτη του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης να προκαλεί χάος, αλλά ευτυχώς ότι τραυματισμούς. Και όλα αυτά γιατί τσακώθηκε με τους υπαλλήλους για τον… υπολογιστή του, τον οποίο είχε χάσει!

Βίντεο στα social media έχουν καταγράψει καρέ καρέ τα πάντα: ένα λευκό κάμπριο πέφτει στην είσοδο του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης και μετά κάνει όπισθεν για να μπει και στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου.

“Τρελάθηκε!”, ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που έχουν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, έχοντας όλα τα alarm αναμμένα.

“Έχεις ιδέα τι έκανες;”, φώναζαν άνθρωποι που είδαν τη σκηνή, την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Αυτός πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του laptop του κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, διευκρίνισε η αστυνομία. Ο οδηγός συνελήφθη και γίνεται έρευνα.

πηγή newsit

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα