Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Κυριακή των εκλογών

Οι περιοχές με φαινόμενα - Τοπικές νεφώσεις και αρκετός ήλιος, αύριο Τετάρτη

Parallaxi
σάκης-αρναούτογλου-ο-καιρός-την-κυρια-1008388
Parallaxi

Σύννεφα κατά τόπους αυξημένα στη δυτική Ελλάδα, αλλά και ηλιοφάνεια αναμένει ο Σάκης Αρναούτογλου για την Τετάρτη. Ειδικότερα, από το πρωί θα έχουμε τοπικά φαινόμενα στα Επτάνησα έως και την Καλαμάτα. Στα κεντρικά θα έχουμε ήλιο με σύννεφα και στα βόρεια εκτός από ομίχλες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες.

Από το μεσημέρι και μετά φαινόμενα θα έχουμε σε δυτικές και ηπειρωτικές περιοχές με μπόρες και καταιγίδες. Βροχές θα έχουμε σε Εύβοια και Πελοπόννησο με επίσης τοπικά φαινόμενα. Ωστόσο, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα θα έχουμε ηλιοφάνεια και το βράδυ λίγα φαινόμενα θα έχουμε στη Θράκη.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 25 βαθμούς στα κεντρικά, τους 19 με 23 στα βόρεια και στους 24 με 26 στα νότια.

  • Στην Αττική, θα έχουμε καλό καιρό και από το απόγευμα θα έχουμε κάποιες διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.
  • Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί θα έχουμε ομίχλες με υγρασία και από το μεσημέρι θα έχουμε αρκετό ήλιο. Στα ορεινά όμως θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς.
  • Την Πέμπτη θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και κάποια φαινόμενα θα έχουμε από τη Θεσσαλία και βορειότερα.
  • Την Παρασκευή, θα έχουμε ήλιο από το πρωί και το μεσημέρι κάποιες μπόρες θα έχουμε στην κεντρική Μακεδονία και στα κεντρικά ηπειρωτικά.
  • Το Σάββατο, θα έχουμε από το απόγευμα λασποβροχές στα δυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Την Κυριακή των εκλογών θα έχουμε μουντό σκηνικό, με λασποβροχές και μπόρες στα δυτικά και τα ΒΔ.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα