Διεθνή

Σάλος με τον Δαλάι Λάμα: Φιλά στο στόμα μικρό αγόρι από την Ινδία

Του ζητά να του «ρουφήξει τη γλώσσα» - Δείτε το video

Parallaxi
σάλος-με-τον-δαλάι-λάμα-φιλά-στο-στόμα-994677
Parallaxi

Ένα βίντεο με τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ, τον Δαλάι Λάμα, έχει προκαλέσει διεθνή οργή, καθώς φαίνεται να φιλάει στο στόμα ένα νεαρό αγόρι από την Ινδία και στη συνέχεια να του ζητά να «ρουφήξει τη γλώσσα του».

Στο βίντεο, ο Δαλάι Λάμα φαίνεται να ηγείται μιας τελετής, όπου περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους που κάθονται δίπλα του. Στη συνέχεια, ένα αγόρι ντυμένο με κίτρινο φούτερ εμφανίζεται να περιμένει στο κάτω μέρος της σκηνής, ενώ μια γυναίκα τον καλεί να έρθει πιο κοντά.

Όταν το παιδί πλησιάζει τον Δαλάι Λάμα, εκείνος του δείχνει το δεξί του μάγουλο για να του δώσει το παιδί ένα φιλί. Το παιδί, εμφανώς συγκινημένο, τον φιλάει και τον αγκαλιάζει. Στη συνέχεια, ο ηγέτης γυρίζει και βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο και με τα δάχτυλά του του δείχνει το στόμα του, καλώντας το να του δώσει ένα φιλί. Όπερ και εγένετο… Αμέσως μετά ο Δαλάι Λάμα ζητά από το μικρό αγόρι να «ρουφήξει τη γλώσσα του» και το παιδί το κάνει!

Τα διεθνή ΜΜΕ «κατακεραύνωσαν» τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «καταδίκασαν» τη συγκεκριμένη ενέργεια. Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Δαλάι Λάμα να δίνει ένα φιλί σε ένα παιδί προκάλεσε οργή, ωστόσο, η είδηση μοιράστηκε μόνο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των εικόνων.

Με πληροφορίες από skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα